Psychologie en praktijk

, ,

0

Deze uitgave wordt in augustus 2010 verwacht en zal circa ? 19,50 kosten.Een veelgehoorde klacht van psychologiestudenten is dat ze pas laat in de opleiding kennismaken met de praktijk. De psychologie kent vele toepassingsmogelijkheden, zowel binnen klinische instellingen als in het bedrijfsleven. In Psychologie en praktijk staan drie toepassingsgebieden centraal: gedrag, persoon en brein. Dit zijn niet de enige toepassingsgebieden, maar ze bestrijken wel het grootste deel van de interesses van afgestudeerden die kiezen voor een niet-onderzoeksgerichte carri?re. In het domein gedrag staan de arbeids-, organisatie- en personeelspsychologie centraal. In het toepassingsdomein persoon is gekozen voor de psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg. Het toepassingsdomein brein stelt de neuropsychologie en de revalidatiepsychologie centraal
Doelgroep
Het doel van dit boek is om eerstejaars psychologiestudenten kennis te laten maken met de praktijk volgens het scientist-practitionermodel.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
181
Laatste editie
14 augustus 2014
Uitgeverij
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789059315785 , 9789460942471

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 14,95
Bestel het ebook bij Blz. voor 14,95
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €13,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic