Puur

0

Tamara is te vondeling gelegd in Chiang Mai, Thailand. Ze wordt gevonden en geadopteerd door een Nederlands echtpaar. De enige woorden die ze van haar biologische moeder kent, staan gekrabbeld op een briefje; 'geen keuze, anders dood'.
Ze groeit op binnen een liefdevol gezin en geniet van een onbezorgde jeugd. Totdat ze in haar tienertijd last krijgt van verlatingsangst en steeds vaker geplaagd wordt door angstaanjagende dromen en onverklaarbare pijnen.
Wanneer een Thaise vriend van haar ouders haar familie bezoekt, wordt haar duidelijk dat ze naar Thailand moet. Ze moet op zoek naar haar biologische moeder in de hoop de antwoorden te vinden die ze nodig heeft. De verwachtingen zijn hooggespannen. Vindt Tamara haar antwoorden bij haar biologische moeder, of komt ze voor onverwachte verrassingen te staan?
Deze spannende, vlot geschreven roman, schetst een overtuigend beeld van een vrouw op zoek naar haar oorsprong. Margriet Spek heeft een aangename stijl, vol vaart en humor. Haar boek is een plezierig leesavontuur, dat geen moment verveelt, vanaf het intrigerende begin, tot het zorgvuldig opgebouwde eind.
Jitske Kingma, uitgever Gopher
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
264
Laatste editie
22 november 2006
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789051794007
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic