Puur natuur op tafel

0

Een nieuw boek van de wereldberoemde meester Alain Ducasse

- 190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten
- Met heel toegankelijke receptuur die geschikt is voor amateurkoks van elk niveau
- Geschreven samen met diëtiste Paule Neyrat
- Frisse vormgeving, met prachtige foto's en grappige tekeningen

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

'Als God kon koken, heette die Alain Ducasse.' Twan Huys - College Tour

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
360
Laatste editie
31 maart 2013
Uitgeverij
Luster/Fontaine Uitgevers
ISBN
9789077902110
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic