Puur natuurlijk koken

2

Weg met de ingevlogen aardbeien in december! Puur natuurlijk koken zet je met de beide benen op de grond en leert je culinair genieten in het hier en nu.

Tom Hunt, voorvechter van het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten, laat je kennismaken met zijn manier van koken. Hij noemt dit 'van- wortel-tot-vrucht': je gebruikt letterlijk alles van de ingrediënten. Zo eet je gezonder, verspil je niets en bespaar je ook nog eens geld.

Per jaargetij worden de seizoensproducten onder de loep genomen, met steeds drie eenvoudige basis- bereidingen, gevolgd door drie wereldgerechten en aangevuld met variaties daarop, ideeën om restjes te verwerken en korte, snelle recepten. Alle recepten blinken uit door de fantastische diversiteit van alledaagse groente- en fruitsoorten.

Blader dit boek door en lees wat je moet doen met die zak groenten die je hebt gekocht, in de weten- schap dat er een inspirerend recept (of tien) op je ligt te wachten! Van ontbijt tot en met nagerecht, alles wat daartussen zit en heerlijke drankjes, dips en sauzen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
03 februari 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431165
Bestel dit boek vanaf  €17,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Recepten voor je eigen groententuin.

door Heidi op 16-03-2015

Tom Hunt is een voorstander van lokale en seizoensgebonden producten. Hij geeft dan ook duidelijk per seizoen voor een aantal groenten verschillende kooksuggesties. Hierbij verspil je niets. Zelfs de zaadjes van een chilipeper worden benut. Ook worden suggesties gedaan voor het vervangen van één van de genoemde producten met een andere seizoensgroente. Bij de recepten zijn de groenten die dan in...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic