Quasa's pepertje

2

Het jonge meisje Quasa is samen met haar vader en een groep andere slaven gevlucht van de plantage diep het bos in op zoek naar vrijheid en een beter leven.

Quesa groeit op als een sterke Marronse jager en als haar vader Aka op sterven ligt gaat Quasa op een queeste om een magische en geneeskrachtige peper te vinden. De inheemse mythe die Aka haar ooit eens verteld heeft, wordt levensecht. Zo onzeker als deze reis is, zo vastberaden is zij om het enige familielid dat zij heeft te redden...

Quasa's Pepertje is een prachtig verhaal dat afgewisseld wordt met poëzie.

Over de Auteur:
Mizt aan de Maas is een creatieveling. Hij is geboren in Den Haag en getogen in Paramaribo. Momenteel woont hij in Rotterdam. Als hij niet aan het schrijven is, staat hij te koken of maakt hij muziek. Vaak met zijn gezin.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
111
Laatste editie
20 november 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Life
ISBN
9789078437178
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een wonderlijk verhaal

door: Princess Marcella 1 like
Om haar vader, die ongeneeslijk ziek is, te helpen gaat Quasa met haar vriend Pjani op zoek naar een magisch pepertje. Op haar queeste komt ze kleurrijke figuren en wezens tegen, maar ook het gevaar, Zal ze haar queeste tot een goed eind kunnen brengen.... Mizt zet een leuk fantasievol verhaal in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic