Raaf

6

Artikelen 1

De vijftienjarige Lilly vindt het maar niets wanneer ze na de dood van haar moeder de grote stad moet verruilen voor een piepklein dorpje op de Veluwe. Haar vader, een beroemde archeoloog, mag dan wel alles weten over oude opgravingen, van puberdochters begrijpt hij echt helemaal niets. En als dan ook nog eens tal van mysterieuze voorvallen plaatsvinden in de bossen en er ’s nachts tot overmaat van ramp een weerzinwekkend monster aan het raam van haar zolderkamertje zit te morrelen, is Lilly ten einde raad.

Gelukkig raakt ze snel bevriend met een aantal leerlingen op haar nieuwe school die net als Lilly willen weten wat er gaande is in hun anders altijd zo rustige dorpje. En dan is er ook nog eens de knappe, mysterieuze Raphael die net als Lilly nieuw is op school, en keer op keer vanuit het niets lijkt op te duiken om haar te hulp te schieten.

Verschenen in
Serie
Hemelpoorttrilogie (1)
Genre
Young Adult
Laatste editie
15 maart 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Conserve
ISBN
9789054293477


Artikelen over Raaf

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

deel 1 van de hemelpoorttrilogie

door: A van Steeg 1 like
Nadat Lilly`s moeder overleden is aan kanker, gaat ze samen met haar hond Billy bij haar vader wonen. Een grote verandering voor haar om van de stad Den Haag, naar een klein dorpje op de Veluwe te verhuizen. Haar vader is bijzonder hoogleraar in de archeologie op een school in Leiden en letterlijk...

Soms lees je iets over een boek en weet je gelijk dat wil ik lezen....

door: Saskia 1 like
Soms hoor je of lees je iets over een boek en weet je gelijk dat wil ik lezen. Eenmaal begonnen in Raaf Hemelpoort triologe, had ik wel af en toe het gevoel dat het woord Bijbel wel heel vaak voor kwam. Dit duurde gelukkig niet te lang, het was even noodzakelijk om alle personages goed kenbaar te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic