RACHAB DOCHTER VAN ISRAEL LvJ6

2

Het beloofde land behoort hun toe, maar het moet eerst veroverd worden...

Als het onoverwinnelijke leger van Israël de Jordaan oversteekt, verkennen twee spionnen, waaronder de zoon van Kaleb, de vesting Jericho. Daar ontmoeten ze Rachab, een jonge vrouw die tot prostitutie werd gedwongen toen de schuldeisers van haar vader dreigden haar familie als slaaf te verkopen. Ondanks groot gevaar voor haarzelf, redt Rachab de beide spionnen van gevangennemning en Ardon, de zoon van Kaleb, belooft haar te redden als de legers de stad zullen verwoesten.
Rachab vertrouwt op de God van Israël en groeit in het geloof. Maar Ardon kan haar verleden niet vergeten. Desondanks voelt hij zich tot haar aangetrokken. Leren Rachab en Ardon volledig op God te vertrouwen, als de strijd om hun nieuwe thuisland escaleert?

Gilbert Morris was voorganger voordat hij hoogleraar Engels werd aan de universiteit van Arkansas. Gilbert is een productief schrijver en heeft vele bestsellers op zijn naam staan. Hij en zijn vrouw wonen in Gulf Shores, Alabama.

Serie: Leeuwen van Juda 1 Noach de man die genade vond
Serie: Leeuwen van Juda 2 Abraham de Hebreeër
Serie: Leeuwen van Juda 3 Jakob strijder met God
Serie: Leeuwen van Juda 4 Jozef de onderkoning
Serie: Leeuwen van Juda 5 Mozes Prins, Herder & Leider
Serie: Leeuwen van Juda 6 Rachab, dochter van Israël
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 augustus 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Johannes Multimedia
ISBN
9789064511073
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic