Radio buisdorp

0

Wie kent ze niet uit eigen ervaring: die onvergetelijke avonden waarop je aan het toestel gekluisterd zat om maar niets van het programma te missen en om er de volgende dag op de werkvloer over mee te kunnen praten. Daarnaast was er op Radio West het door gastpresentatoren gemaakte Hot Talk, dat in de jaren 2005-2008 acht keer in het teken stond van Buisdorp. Twee uur durende rechtstreekse uitzendingen met sketches en monologen, gelardeerd met bijzondere muziek, en gasten als de amuseur Arie Wietzen, burgemeester Noten, het Afrikaanse medium professor Bomba, achterbuurtschrijver Gerrit Revers en vader Balthazar, de bisschop van Buisdorp. Radio Buisdorp bevat de scripts van alle uitzendingen: de leukste radio die je ooit las!
Reacties op eerder verschenen werk van Martin de Jong:
"De non-conformistische auteur beheerst alle registers van de humor: absurdisme, ironie, satire, verbale slapstick, intelligent zeuren." (NBD Biblion)
"Duizend korte columns is een heel sterk, vlotlezend boek, waar je lekker lang over doet, omdat je sommige columns minstens twee keer wil lezen, niet alleen vanwege hun inhoud maar ook omdat ze zo mooi geschreven zijn." (André Oyen, Iedereen Leest)
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
04 september 2015
Uitgeverij
De Nieuwe Boekhandel
ISBN
9789462541917
Bestel dit boek vanaf  €21,08 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic