Raederlinde

0

De schrijver/dichter Ruud Offermans (1966-*) studeerde fysische geografie aan de Universiteit van Utrecht. In dit boek gaat hij opzoek naar de Raederlinde, de linde van Rade. Ondertussen wordt degene die er het meest vanaf weet vermoord. Er wordt een undercoveragente op gezet.
Amelia is cultuurhistorica en gespecialiseerd in Wüstungen. Naast Haagsittard, Balsittard is dat Rade. Ze beginnen met een opgraving waarin veel materiaal van de Sunici wordt gevonden. Gedurende tientallen jaren wordt Rade verlaten en gaan de mensen bij de kerk van Millen wonen. Thans rest alleen nog maar drie lindebomen en een kruis. Waardoor er toch nog aandacht wordt geschonken aan deze bijzondere plek.
De moord blijkt uitgevoerd te zijn door een groepering die zich Hagazussa noemt, maar in feite niets anders is dan georganiseerde misdaad. De hoofpersoon wil hun geheimen naar buiten brengen en dat is voldoende om hem uit de weg te ruimen.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
89
Laatste editie
12 september 2015
Uitgeverij
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789463189958

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic