Recepten uit Tokyo

1

Artikelen 2 Lijsten 3
Tokyo, de mystieke Japanse hoofdstad, kent een schat aan fantastische eettentjes, sushibars en street- food. Wie Tokyo zegt, zegt lekker eten.De in Japan geboren en getogen Maori Murota neemt je mee en voert je dwars door culinair Tokyo. Eindbestemming? Tokyo op je bord!

Recepten uit Tokyo is meer dan een kookboek alleen, door de fantastische sfeerfoto's snuif je als het ware de geuren uit de keukens van eettentjes en restaurants op, om vervolgens direct in de keuken aan de slag te gaan. Stel je eigen bentobox (lunchbox) samen, maak perfecte onigiri (rijstballetjes), miso en leer dankzij de vele tips en trucs om perfecte sushi, sashimi en dashibouillon te maken. Verlekker je aan hartige, zoete en hartverwarmende gerechten en verras je gasten met geweldig eten uit Tokyo.

Daarnaast geeft Recepten uit Tokyo je goede uitleg over producten, ingrediënten, de voorraadkast en technieken. Als bonus krijg je in dit kookboek ook de leukste en lekkerste adresjes van de stad.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
26 februari 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431127


Artikelen over Recepten uit Tokyo

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €24,95 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Wat je van ver haalt, is lekker

door Maaike Ebbinge op 12-05-2015

De kaft komt je tegemoet. Je kan er eigenlijk niet omheen. Lichtgevender zijn ze er niet. Dit maakt nieuwsgierig. En wat blijkt, bij elke bladzijde die je omslaat, wordt de nieuwsgierigheid alleen maar groter. Recepten uit Tokyo laat je een nieuwe wereld zien (wanneer je natuurlijk nog nooit de kans hebt gehad om Tokyo te bezoeken).
Maori Murota  neemt je in zes hoofdstukken mee door de culinaire...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic