Rechteloos

63

Een explosie tijdens het bezoek van de Britse premier aan Washington D.C. lijkt te wijzen op een terroristische aanslag. Om de autoriteiten te helpen bij het onderzoek stuurt de Britse geheime dienst een van haar beste agenten naar de Verenigde Staten. Deze Mary Chapman - een ervaren en zeer gevaarlijke agent - komt algauw in contact met Oliver Stone. Maar Stone, die getuige is geweest van de explosie, besluit om samen met de overige leden van de Camel Club zelf op onderzoek uit te gaan. Ze komen erachter dat de daders die avond een ander doelwit voor ogen hadden. En alleen de Camel Club kan nu nog een ramp van ongekende omvang voorkomen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 oktober 2010
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789022995501

Lezersrecensies (1)

afkortingenbrij

1 like
Het verhaal wil maar niet boeien, niet zoals zijn voorgangers die ik wel verslond. Dit vond ik een saai langdradig verhaal met alle geheime diensten die erin voorkomen FBI, CIA, NIC, MI6, NSA, ATF, DEA. Russen, mexicanen, terroristen en veel doden maar het verhaal wordt nergens echt spannend.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic