Reiki 1,2,3

0

Reiki 1,2,3 is een compact werk over de achtergrond van Reiki en de drie graden van het Usui-Reiki-systeem. Het beschrijft de basis van Reiki, wat het is, hoe het wordt toegepast en wat het kan betekenen voor ons en de wereld om ons heen.
De drie Reiki-graden worden afzonderlijk besproken, met per graad de respectievelijke mogelijkheden van Reiki in de praktijk en de te gebruiken Reiki-technieken.
Reiki 1 leert je wat je kunt bereiken met rechtstreekse behandelingen, hoe je dat aanpakt en welke overige hulpmiddelen je daarbij ter beschikking staan.
Reiki 2 leert je om Reiki op afstand te geven en hoe je hiertoe de Reiki-kracht in je handen kunt versterken en optimaal gebruiken.
Reiki 3 beschrijft hoe je zelf als Reiki-master anderen kunt leren om met Reiki te werken. Ook het geven van workshops en inwijdingen komt in dit deel aan de orde.
Reiki 1,2,3 is rijk geïllustreerd en voorzien van een inspirerende lijst van aanbevolen boeken. Een uitgebreide index van trefwoorden en afbeeldingen, waarmee het zoeken naar specifieke onderwerpen wordt vergemakkelijkt, completeert dit praktische handboek.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
72
Laatste editie
27 maart 2007
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787028
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic