Reiki en andere healingsmethoden

0

Reiki en andere healingsmethoden biedt antwoorden en nuttige informatie over de veranderingen die de aarde en onze fysieke lichamen nu doormaken. Dit is de eindtijd, maar het is niet het einde van de wereld. Eerder is het een einde van een tijdperk van pijn. Het Watermantijdperk is een fysieke realiteit die astronomen kunnen waarnemen. Door onze voortgang richting het Watermantijdperk, zijn we allemaal getuige van de realiteit van het ontvouwen van God's plan voor de aarde, zoals is voorspeld door alle grote profeten. In dit boek zijn verklaringen, voorbeelden en praktische technieken voor het helen van emoties, gedachten en het fysieke lichaam opgenomen.
Kathleen Ann Milner werd geboren met helende en paranormale gaven. Zij gelooft dat alle heling van God komt en dat de engelen en hogere wezens met de energie die zij channelt, samenwerken om wonderbaarlijke genezingen te kunnen realiseren.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
01 mei 2017
Uitgeverij
Uitgeverij Hajefa
ISBN
9789077677674 , 9789077677674 , 9789077677674
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic