Reizen naar jezelf

0

Onthaasten en herbronnen zijn populaire woorden vandaag de dag. Vele mensen willen een pauze nemen van hun hectische leven en hebben nood aan rust, aan tijd voor zichzelf.

Karin Swiers en Hans Westerling ontdekten dat er een verrassend en gevarieerd aanbod in België en Nederland is met voor elk wat wils om te reizen naar jezelf. Wroeten in de klei, werken met paarden, dansen op het strand, icoonmeditaties en energieke eeuwenoude wijsheden. Met hun nuchtere beschrijvingen, de reacties van de deelnemers, informatieve kaders en prachtige foto’s is dit boek een absolute must voor iedereen die iets anders wil doen in zijn vrije tijd.

Ben je op zoek naar een plek waar je op adem kan komen en kan genieten van de stilte? Of ben je geïnteresseerd in een unieke workshop met een heilzaam effect op lichaam en geest? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar een ander soort weekendje of uitstapje? Dit boek zet je op weg!

Karin Swiers en Hans Westerling hebben een journalistieke loopbaan achter de rug. Nu zijn ze bezig met communicatie en coaching, maar ze blijven daarnaast ook schrijven en fotograferen. Voor Davidsfonds schreven ze eerder al Parfum en Honing.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
05 april 2012
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058268501

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic