Relax

0

De hedendaagse en stijlvolle recepten van de Man in de keuken nu speciaal voor feest- en vakantiedagen voor ontspannen weekends en luie vrije tijd. Met foto's in levendige reportagestijl en persoonlijke verhalen. Met recepten voor eenvoudig zomers eten in de open lucht, romantische diners bij de open haard of stijlvol tafelen met kerst.
Voor Bill Granger gaan feest- en vakantiedagen, ontspannen weekends en speciale momenten om het verzamelen van mooie herinneringen - en daar komt wat hem betreft altijd eten aan te pas. In dit heel persoonlijke boek zijn gerechten opgenomen die een speciale rol in zijn leven hebben gespeeld en waar hij goede herinneringen aan heeft, maar ook gerechten die hij voor zijn eigen jonge gezin creëert. Bills gerechten zijn als altijd ongecompliceerd en vol levensvreugde: of het nu gaat om een pan soep voor de eerste kille herfstdag, op de barbecue gegrilde vis en salades voor een zomers samenzijn, een romantisch ontbijt op Valentijnsdag of inspirerende ideeën voor een fantastische kerstlunch van drie gangen. Zo kun je het hele jaar door en bij elke gelegenheid hebben een relaxed vakantiegevoel oproepen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
30 april 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058978172

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic