Reset jezelf

1

Handboek voor (potentiële) burn out klanten, perfectionisten en andere uitslovers.
Mensen die hoge eisen aan zichzelf stellen, hebben het in deze maatschappij die toch al zoveel vraagt, nog moeilijker. Teveel stress is het resultaat. We vinden het inmiddels gewoon dat er zoveel gestreste mensen zijn, maar stress maakt ongelukkig en is zeer schadelijk voor de gezondheid. Stressreductie is geen luxe, maar bittere noodzaak, Met de tien geboden in dit boek is een gelukkiger leven met minder stress voor iedereen binnen handbereik. De auteur van Reset jezelf, zocht en vond de beste manieren om stress en negativiteit te tackelen. Met hulp van therapeuten, reïntergratiedeskundigen, mindfulness en de wijsheid van wetenschappers, ontdekte ze hoe je jezelf redelijk eenvoudig kunt resetten. Ze deelt haar eigen ervaringen openhartig.
Het boek, compleet met oefeningen en opdrachten, spoort aan en helpt om de juiste prioriteiten te stellen, de lat op precies de goede hoogte te leggen, stress de baas te worden en bovenal om het leven te leiden dat je gelukkig maakt.
Het is mijn belangrijkste doel dat je aan het eind van dit boek beter weet wat je wilt met je leven, wat je zou moeten veranderen en wat juist niet, en dat je net als ik meer grip hebt op wat er in zich allemaal in je bovenkamer afspeelt. Daar sturing aan kunnen geven, is wat je het meeste zal helpen om (wat) gelukkiger te worden.
- Femmy
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
11 mei 2016
Uitgeverij
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402601077
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Eigen geluk eerst

door: Maaike Ebbinge 1 like

Reset jezelf is een zelfhulpboek met als ondertitel: Handboek voor (potentiële) burn-outklanten, perfectionisten en andere uitslovers en voor iedereen die minder stress en meer geluk wil. Het boek helpt je dan ook vooral om over jezelf na te denken. Laat jezelf vragen stellen, jezelf zo goed...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic