Resonantiekaarten

0

De resonantiekaarten zijn gebaseerd op het werken met de ?Wet van Resonantie?, die ons laat zien dat we middels onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, cellen en atomen altijd met de wereld om ons heen in verbinding staan en dat onze omgeving een weerspiegeling is van de gedachten, gevoelens en overtuigingen die we hebben. De wereld om ons heen resoneert met dat wat wij denken, voelen en anderszins ervaren.
De resonantiekaarten dienen als spiegels die je laten zien wat er op dit moment in jou leeft. Ze kunnen je helpen tot inzichten te komen of zelfs ?antwoorden? te krijgen die op onbewust niveau al in je aanwezig zijn, maar waar je op bewust niveau nog geen toegang toe hebt, en kunnen je bewust maken van belangrijke thema?s in jouw leven.
Bovendien kunnen ze je ondersteunen bij het bewust cre?ren en ?zenden? van specifieke positieve gedachten en gevoelens waar een krachtige werking van uit gaat, waardoor je meer liefde, overvloed, succes, geluk, vertrouwen, welzijn en gezondheid in je leven kunt realiseren.
Benut de kaarten om tot inzichten te komen en je te ondersteunen bij het opbouwen van krachtige, positieve resonantievelden. Word je bewust van de enorme scheppingskracht die je hebt en ontdek dat het tot op zeer grote hoogte aan jou is te bepalen wat je ?uitzendt? en ? daarmee ? wat je ontvangt.
Stel je open voor de overvloed van het universum en laat je verrassen door de kracht van de Wet van Resonantie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
28 september 2012
Uitgeverij
Stichting GVMedia
ISBN
9789055992737

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic