Restaurant Ciel Bleu

,

0

Culinair genieten op hoog niveau, dat kan voluit in het luxueuze en stijlvolle sterrestaurant Ciel Bleu, op de 23ste verdieping van het Okura Hotel in Amsterdam.
Chef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen er hun gasten met een Cuisine Créative gekruid met regionale toetsen. Deze bijzonder gedreven chef gaat in gezelschap van fotograaf en auteur op bezoek bij bekende en bevriende telers om o.m. Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterland vlees te selecteren. Met vishandel van As trekt het team naar Schotland om zalm te gaan vissen. Al deze exclusieve ingrediënten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snuifje inventiviteit verwerkt tot hemelse gerechten.
Een vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie haarfijn uit de doeken gedaan en prachtig gefotografeerd. Sommelier Jeroen Smeenk completeert elk gerecht met een passend wijntje.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
15 mei 2007
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058562203

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 49,90
Bestel het boek bij Blz. vanaf 49,90
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic