Risotto & Rijst

0

Rijst is een van de populairste, meest veelzijdige ingrediënten ter wereld, waarmee tal van klassieke en moderne gerechten kunnen worden bereid. Rijst geldt in veel culturen als basisvoedsel. Hoewel rijst van zichzelf al heerlijk smaakt, vormt het ook een ideale basis voor een verbazingwekkende verscheidenheid aan smaakvolle, geurige gerechten. 

- Een fantastische verzameling met meer dan 75 populaire wereldgerechten;

- Gestoomde en gebakken rijstgerechten, ovengerechten en voortreffelijke nagerechten;

- Volop variatie met heerlijke recepten voor risotto, paella, pilav en nog veel meer;

- Meer dan 300 kleurenfotols, met duidelijk beschreven stappen bij elk recept.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
26 oktober 2007
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059206106

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic