Rita's Diner Idee

0

Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik kookcursussen gaf en kookboekjes voor de combimagnetron heb geschreven O.a. de Hollandse keuken en een boekje voor een magnetronfabrikant, waarvan er 350.000 zijn verspreid in de loop der jaren. (misschien lig ik nog bij u in de keukenla).
Ik kreeg dan ook heel vaak het verzoek: "Schrijf nog eens een kookboekje, maar wel simpel". En wat ik regelmatig te horen kreeg: "Hoe kan ik een diner samenstellen?"
Dit is het dan geworden, "Rita's Diner Idee". In dit boek gebruik ik zowel de magnetron, als de kookplaat en de oven. De recepten zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk te bereiden. Er worden door mij geen dure en moeilijk te verkrijgen ingredienten gebruikt.
Dit is echt een boekje voor mensen die lekker willen eten, en niet te lang in de keuken willen staan. Bovendien hoeft men zich uiteraard niet aan de menu's zoals beschreven te houden. Uit de menu's kan ook weer een combinatie gemaakt worden. Dus al met al een feest om uit dit boekje te koken!
Ik hoop dan ook dat u net zo enthousiast bent als ik. Heel veel kook en bakplezier.

Eet smakelijk................... en succes!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
180
Laatste editie
11 mei 2012
Uitgeverij
U2pi BV
ISBN
9789087591403 , 9789087592776

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic