Robijn - De boeken van het Begin 2

10

Als de Krijsers van de Magnus Ominus Kate, Michael en Emma op de hielen zitten, gebruikt Kate de Atlas om te ontsnappen aan haar achtervolgers. Door deze gevaarlijke actie komt ze echter vast te zitten in het verleden. Ze gaat op zoek naar iemand die haar kan helpen en ontmoet Rafe. Maar het lot is haar niet gunstig gezind; Rafe is voorbestemd om de nieuwe Magnus Ominus te worden.

Ondertussen ontmoeten Michael en Emma een man die hun ouders tien jaar geleden heeft gezien, drie dagen na hun verdwijning. Hij vertelt over een kaart van een afgelegen land, een mysterieuze plek. Deze kaart kan de kinderen misschien wel naar hun ouders leiden.

Alleen door risico's te nemen, kunnen de drie de kracht van de Boeken van het Begin benutten. Maar is het gevaar niet te groot?
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Fire Chronicle
Serie
De boeken van het Begin (2)
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Esther Ottens
Laatste editie
07 maart 2013
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789047516903 , 9789000316458

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Een waar avontuur

door: LauLauBooks 1 like
Robijn is het tweede deel in de Boeken van het begin-serie. Het is een avontuurlijk en vermakelijk verhaal, erg geschikt voor jonge lezers. Je volgt meerdere verhaallijnen, de een voor een boek, de andere wordt later pas duidelijk. Ik ben altijd wel dol op magie in boeken. In dit boek komt de magie...

Bepaald niet kinderachtige jeugdfantasy

door: Gerry Hameetman 1 like
Het tweede deel van De Boeken van het Begin is werkelijk nog spannender dan zijn voorganger Smaragd. Nadat Kate Bewaakster van de zogeheten Atlas –een boek waarmee ze kan (tijd)reizen- bleek te zijn, is het voor haar, Emma en Michael na een wervelende periode een poosje rustiger geweest. Terug in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic