Rode dageraad

3

Cass Rodino werkt als decorontwerper op Broadway. Ze vlucht het liefst in de fantasiewerelden die ze creëert, want in haar eigen leven zijn er te veel dingen gebeurd waar ze niet aan terug wil denken. Maar dan belandt ze dankzij de schimmige gangen van haar stiefvader en haar adoratie van pianiste Liesl Bower verstrikt in een complot dat veel groter is dan zijzelf.

Evgeny Kozlov, een voormalige KGB-sluipmoordenaar, strijdt nu voor de andere zijde. Als hij Cass en haar vriend Jordan tegenkomt bij het huis van Liesl Bower, slaan ze gezamenlijk op de vlucht voor de beruchte Architect, terwijl ze tegelijkertijd op hem jagen om zijn misdadige masterplan te dwarsbomen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Red Dawn Rising
Serie
Red Returning-trilogie (2)
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Joanne Goosen
Laatste editie
04 februari 2014
Uitgeverij
Kok Omniboek
ISBN
9789401901383

Hebban recensie

Van de hak op de tak

door Anna Bakker op 31-03-2014

Na een studie journalistiek aan de University of Florida heeft Sue Duffy carrière gemaakt als copywriter en als schrijver/editor voor een business-, een lifestyle- en een christelijk magazine. In 2001 schreef Duffy Mortal Wounds, in 2010 Fatal Loyalty, beide titels zijn niet in het Nederlands vertaald. Rode dageraad  is het tweede deel van de Red Returning Trilogy, deel 1 is getiteld Sonate in G...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic