Advertentie

Rode draden

1
Rank 9371 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Achterflaptekst Rode draden

Wat doe je, als het verleden ineens weer heden wordt? Als de herinneringen uit een vorig leven zo sterk zijn, dat ze alles bepalen? Als blijkt dat je niet langer alleen het leven van een moderne vrouw leidt, maar ook dat van een ruige huurling uit een vorig leven in de middeleeuwen?

Amber probeert een manier te vinden om haar lichaam en haar bestaan met de gevaarlijke en intense Tas te delen. De relatie tussen Amber en haar man Jos komt onder hoge druk te staan, wanneer ze beiden steeds meer te weten komen over hun traumatische voorgeschiedenis.

Als Amber en haar vriendin Livine vertrekken naar Hongarije om op zoek te gaan naar hun verleden, keert het lot op genadeloze wijze terug en komen er schokkende geheimen aan het licht...

Rode draden is het vervolg op Rode handen en het tweede deel van de Rode trilogie. Het is een spannende roman over reïncarnatie, gebaseerd op ware gebeurtenissen en herinneringen.
Genre
Literatuur & Romans
Serie
De Rode Trilogie
Aantal pagina’s
286
Uitgeverij
Writing Warriors
Laatste editie
13 juli 2019
ISBN
9789082312041
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Moed, hoop en liefde

door: susan76 1 like
Dit tweede deel van de rode triologie geeft vervolg aan hoe Tas integreert met Amber en hoe zij een weg zoeken in dat ene lichaam. Waar rode handen rauw en confronterend was, soms bijna te veel om verder te lezen, vult rode draden dit aan met diepe compassie voor de moed, eerlijkheid en onderlinge...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook