Roeping

13

De 32-jarige Sarah Sloane organiseert in San Francisco een liefdadigheidsgala voor de kinderafdeling van een ziekenhuis. Op het hoogtepunt van de avond, tijdens het optreden van de succesvolle zangeres Melanie, wordt de stad getroffen door een zware aardbeving.
Direct na de ramp gaan Sarah en Melanie aan het werk als vrijwilliger om de slachtoffers te helpen. Ze worden daarbij gesteund door Maggie, een van de andere gasten van het gala. Hun reddingsactie trekt de aandacht van voormalig oorlogsfotograaf Everett Carson.

In deze tumultueuze periode leren de drie vrouwen elkaar en zichzelf beter kennen. De nasleep van de aardbeving trekt dan ook diepe sporen in de levens van de vrouwen
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Marja Borg
Laatste editie
17 februari 2011
Uitgeverij
Poema Pocket
ISBN
9789021801063 , 9789021074665 , 9789036426046
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Roeping

door: Natasja Toorn 1 like
Eigenlijk wilde ik dit boek 3,5 geven. Het is weer een prachtig boek hoor,maar toch net iets minder dan de andere die ik gelezen heb,het is heel voorspelbaar en dat ben ik niet zo gewend in haar boeken. Maar ik heb er toch van genoten.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic