Roest

Roest

2
Rank 1049 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
Roest – Jasper Polane

Magistraat Sam Peeters werkt voor het Internationale Mars Akkoord, dat de koloniën op de rode planeet overziet. Ze reist tussen nederzettingen om de wet te handhaven en recht te spreken. Wanneer in Lowellkanaal het lichaam van een meisje wordt gevonden, gaat Sam op onderzoek uit.

Sam is een rode dochter: zeven jaar geleden werd ze geïnfecteerd met een technovirus dat haar DNA heeft herschreven. Niet helemaal menselijk meer en doodsbang om verder te muteren probeert ze haar werk zo goed en zo kwaad als het gaat uit te voeren.

Intussen komen de brokstukken van een uit zijn baan geslagen maan snel dichterbij. Er is niet veel tijd meer voordat ze op Mars zullen neerstorten. Zal de inslag het einde betekenen van de Martiaanse samenleving?

'Roest' is een futuristische thriller die zich afspeelt in het universum van 'De Zwijgende Aarde'.

De Zwijgende Aarde

'De Zwijgende Aarde' is een reeks van vijf sciencefictionromans die elk door een andere auteur is geschreven, maar die zich in hetzelfde universum afspelen. Elk boek is los te lezen, maar als je ze allemaal leest krijg je een breder beeld van de gebeurtenissen.
Genre
Sciencefiction & Fantasy , Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Quasis Uitgevers
Laatste editie
23 mei 2019
ISBN
9789492099419
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Vlot geschreven en intrigerend hoofdpersonage

door: annannette 1 like
De schrijfclub in Leiden, waar ik Jasper Polane heb leren kennen, is nog altijd een van de enige dingen die ik echt oprecht mis. Maar toch was her er nog nooit van gekomen om iets van hem te lezen (shame, shame, shame). Maar vorige week viel dit boek op de mat en kon ik dat eindelijk goedmaken!...

Moderne, spannende SF van Nederlandse bodem

door: Johan Klein Haneveld 1 like
Disclaimer: ik ken Jasper Polane ondertussen goed. We hebben elkaar meerdere malen ontmoet en het duurt nooit lang voor we diep in gesprek zijn over ons geliefde genre. Tevens werk ik mee aan het project 'De zwijgende aarde' waar dit het tweede deel van is. Dit boek heb ik van de uitgever ontvangen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook