Rood

1

Lijsten 1
Rood zijn de lange haren van de 37-jarige aantrekkelijke eventmanager Leena Vincens. Haar vertrouwde leven komt in een stroomversnelling terecht wanneer ze gaat scheiden van de notoire schuinsmarcheerder Bruno.
Rood is het schrift waarin Leena afrekent met alles wat ze achterliet. De zoektocht naar wie ze is en wie ze wil zijn, neemt haar mee naar wereldsteden als Barcelona, Istanbul, Londen en New York. Naar mannen die voor haar charmes en spontaniteit vallen en haar op handen dragen. Tot een onbekende aanklopt met een doos gevuld met foto's en een geheimzinnig verhaal dat haar leven voorgoed zal veranderen.
Rood is geschreven met veel vaart, humor en een greintje sarcasme. Het is een verhaal over verleden, heden en toekomst van een sterke vrouw, over tegenslag en dilemma's, vallen en resoluut weer opstaan.

Ann Vanheule (1967) is een juriste en criminologe, die werkte als advocate en voor vluchtelingen. In haar vrije tijd schrijft ze columns en korte verhalen. In 2008 won ze de columnwedstrijd van het tijdschrift Libelle. Ze debuteert met de roman Rood, het eerste deel van de trilogie Rood-Blauw-Paars, en verblijft met haar gezin afwisselend in de steden Gent (België) en Valencia (Spanje).

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
03 juni 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086603084

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Elk einde heeft een nieuw begin in zich

door Kamila Straatsburg op 17-01-2017

Men neme een mooie roodharige in problemen, een snufje of wat vriendinnen, ietsjepietsje familie achtergronden, een pondje loslopende mannen en een garnering bestaande uit een mysterieuze doos met foto’s en een onverwachte meevaller. Dit alles door elkaar gehusseld levert 500 pagina’s (wel met extra ruimte tussen de regels) aan leeswerk. De eerste vijftig pagina’s wordt de lezer danig verstrooid...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic