Roosje Steenkoud

2

Roosje's eerste ervaring met de liefde draait uit op een nachtmerrie. Vanaf dat moment is zij bezield van een vernietigingsmissie. Zij ontwikkelt wel de kracht van haar buik, maar niet het gevoel van haar hart en zij vreet kerels bij de vleet. De Heilige Agnes stuurt detective Jack Deck eropuit om haar ziel te redden. Dan beseft zij dat zij hem de dood in stuurt, en haar zenuwen dreigen het te begeven. Hoe redt hij zich hieruit? Hoe vindt hij het juiste woord om Roosje te vermurwen? Een nieuw avontuur van onze sympathieke detective.
Jacob Dekker, Amsterdam 1956, publiceerde in eigen beheer romans en verhalen. Bij uitgeverij Vink verscheen zijn toneelspel Sainte Lucie. Hij schreef en produceerde toneelspelen. In de UK verscheen zijn roman Sick for Darkness. Hij studeerde Culturele antropologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zuigzusters en Roosje Steenkoud is het werk waarmee hij hoopt een groter publiek te bereiken. In dit werk heeft hij de opwinding van de erotiek gepaard aan de spanning van een crime story. Zijn doel is goed Hollands schrijven, verrassen en vermaken.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
139
Laatste editie
11 maart 2016
Uitgeverij
aquaZZ
ISBN
9789491897634

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Humor, seks in een leuk pakketje ter afleiding

door: Cees van Rhienen 1 like
Recensie ‘Roosje Steenkoud’ van Jacob Dekker (***) De Amsterdamse auteur en producent Jacob Dekker was eerder schrijver en producent van toneelspelen die bij toneeluitgeverij Vink zijn verschenen. Om een groter publiek te kunnen bereiken begon hij met het schrijven van boeken. Dekker creëerde...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic