Rosa de rozenfee en het eerste sneeuwklokje

1

Het is winter en de grond is bedekt met sneeuw. Rosa woont in een roos, maar de blaadjes zijn bevroren en de roos breekt af. Eerst vindt Rosa het nog wel leuk om buiten te zijn: ze glijdt over het ijs en stampt door de sneeuw. Maar na een tijdje krijgt ze het koud en kan ze niet meer ophouden met bibberen. Waar kan ze schuilen? Iedereen houdt een winterslaap en Rosa kan nergens heen. Wordt het ooit weer lente?

Gitte Spee schreef en illustreerde een modern wintersprookje voor jonge kinderen. Haar tere pastelillustraties zorgen ervoor dat je dit boek keer op keer wilt bekijken en (voor)lezen!

Gitte Spee is geboren in Surabaya, Indonesië. Op haar elfde verhuisde ze met haar ouders naar Nederland. Ze ging naar de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Inmiddels zijn er van haar hand al vele kinderboeken verschenen. In 2008 verscheen haar eerste Rosa de rozenfee-boek: Rosa de rozenfee en de allermooiste vlinder.
ooit weer lente?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
03 december 2009
Uitgeverij
Pimento Kinderboeken
ISBN
9789049923822
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic