Rover gezocht

7

In het rijk van koning Ignaz, dat bestaat uit één enkel eiland, leidt iedereen een heel tevreden bestaan. Iedereen, behalve wachtmeester Ravenhorst. Hij heeft al jaren niks te doen omdat er geen rovers op het eiland zijn. En daar is hij nu ziek van geworden.
Finn, de stalknecht, maakt zich zorgen om de gezondheid van zijn vriend de wachtmeester. Hij verzamelt al zijn moed en gaat met gevaar voor eigen leven op zoek naar een rover.
Op zijn tocht komt Finn draken tegen, tovenaars en goudlibellen. Maar rovers...?

Udo Weigelt studeerde Duits en geschiedenis. Sinds 1998 schrijft hij boeken voor volwassenen en kinderen. Dat doet hij meestal onder zijn eigen naam, maar ook wel eens als Moritz Petz, of als E.T.W. Igel.

www.udoweigelt.com

Marieke Nelissen is illustrator en grafisch ontwerper. Ze was een van de winnaars van de Lemniscaat Illustratiewedstrijd 2015 en illustreerde eerder voor uitgeverijen als Leopold en Gottmer. Rover gezocht is haar eerste boek bij Lemniscaat.

www.lepetitstudio.nl
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
01 maart 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
ISBN
9789047706182

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Een prachtig avontuurlijk sprookje met humor

door MyrtheBös op 30-03-2016

Het rijk van koning Ignatz is in crisis. Iedereen lijkt heel tevreden op het kleine saamhorige eiland Ignazië, behalve wachtmeester Ravenhorst. Wachtmeester Ravenhorst is depressief, hij heeft al lange tijd niets meer te doen gehad, zodoende schrijft de dokter hem een rover voor. Eentje om achterna te zitten, om op te speuren. Maar een rover op het kleine eiland Ignazië zou een gevaar kunnen zijn...


Lezersrecensies (1)

Spectaculair avontuur

door: Sandra Hutchison 1 like
Rover gezocht is een fantasierijk verhaal over Finn, een jongen die woont op een klein eiland, waar iedereen elkaar beschouwt als familie. Het is een liefdevolle, gemoedelijke -misschien soms wat saaie – omgeving waar alles en iedereen zijn gangetje gaat. Dan wordt door pure verveling de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic