Rozenkrans

76

De plaats delict in een kathedraal in New Orleans is schokkend, zelfs voor ervaren rechercheurs als Bentz en Montoya. Zuster Camille is gewurgd aangetroffen, in een vergeelde bruidsjurk, bedekt met een altaarkleed. Valerie is ontzet door de dood van haar zus. Wekenlang heeft ze Camille gesmeekt het klooster te verlaten, waar haar zus wilde leven als een martelaar. Vanwege een affaire met de ex van Valerie was Camille non geworden. Ervan overtuigd dat de politie niet genoeg doet, begint Valerie haar eigen onderzoek. Ze zet de jacht in op een perverse moordenaar die het klooster van alle zonden wil zuiveren?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Devious
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
22 mei 2012
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044333732 , 9789044334777
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Verrassende plot, onvoldoende spanning

door Diana Wienholds op 26-06-2012

Lisa Jackson begon met schrijven op aandringen van haar zus, Nancy Bush. Zij was er namelijk van overtuigd dat ze zouden kunnen samenwerken en aldus geschiedde. Als het duo "Lisa Jackson & Nancy Bush" schreven ze o.a. de New York Times bestseller Wicked Game (2009). Maar het is vooral met haar solowerk dat Lisa Jackson hoge ogen gooit. Thrillers als Slaap zacht, De zevende doodzonde, Dochter...


Lezersrecensies (6)

Rozenkrans

door: kitty van Eekelen 1 like
Ik geloof dat ik al haar boeken spannend vind , vond deze iets minder , maar even goed spannend en het was weer een verrassend einde eentje die ik in ieder geval niet verwacht had.

Goed boek

1 like
Goed boek van Lisa Jackson, spannend en met een verrassende plotwending aan het eind.

door: Heidi 1 like
Deze Rozenkrans is een origineel en spannend boek gebleken.
Naast de hoofd verhaallijn maakt Lisa Jackson in dit boek gebruik van enkele kleinere verhaallijnen. Je krijgt de indruk dat deze lijnen echt allemaal naast elkaar lopen, ze raken elkaar wel maar hoe ze eventueel in elkaar passen, blijft...

door: virginie benoot 1 like
ik vond deze lisa jackson wel aangenaam om te lezen, wel zeker niet haar beste boek. Het verhaal begint wel goed maar blijft toch ergens hangen ook al worden er meer nonnen vermoord. Inspecteur montoya haalt hier niet zijn beste politiestaaltje uit. Ik verwacht mij trouwens aan een vervolg van dit...

Recensie Rozenkrans

door: Natasja Toorn 1 like
Gewoon een geweldige schrijfster ik kan niet van één boek zeggen dat ik er niks aan vind ,goed verhaal goede spanning en natuurlijk het einde he.....erg goed.

Recensie Rozenkrans

door: Annemieke Roolvink 1 like
Hoewel de boeken allemaal erg op elkaar lijken was deze gewoon weer een heerlijk spannend boek! Hopenlijk komt het volgende deel snel!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic