Rugdekking

0

Katja van Beugen debuteert met 'Rugdekking', waarin ze openhartig verslag doet van haar verlangen 'om zichzelf opnieuw uit te vinden'. Een proces dat in gang is gezet na de plotselinge dood van haar man in 2008. Ze blijft achter met 2 jonge kinderen. Ze verlaat haar werk in de marketing en wordt projectmanager van een maatschappelijk landelijke coachproject voor brugklassers. Daarnaast start ze zelf met een
intensief coachopleidingstraject om als zelfstandig trainer/coach te werken. Weerstand en angst maken langzaam plaats voor eigenwaarde, onafhankelijkheid en creatiekracht. Ontdekken dat veiligheid niet in nieuwe relaties gezocht kan worden maar 'het leven zelf' al die tijd al rugdekking gaf.

Een paar weken voor zijn hartstilstand sprak Adriaan zonder aanleiding de volgende woorden: ...'en als ik dan doodga, dan maar in één klap. Je hebt zo weer een ander, maak er een feest van!' Ik snapte er op dat moment niets van en wilde hem bijna aanvliegen. 'Wat zeg je nu? Waar slaat dat op?' Naar mate de jaren verstrijken en ik mij door mijn helingsproces sleep worden ze steeds magischer en daarom een leidraad.

Over de auteur
Katja van Beugen (1968) is werkzaam als zelfstandig trainer/coach. Zij kwam, na vele jaren als marketeer in de gezondheidsbranche te hebben gewerkt, terecht in het trainings- en coachingsvak. In 2008 maakte ze de overstap van het bedrijfsleven naar de projectcoördinatie van een maatschappelijk initiatief. Bij dit landelijke coachproject voor kwetsbare jongeren Coach4you is ze nog steeds als freelance projectleider betrokken.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
10 juni 2016
Uitgeverij
Futuro Uitgevers
ISBN
9789492221124
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic