Rund

0

In RUND leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke mogelijke wijze rundvlees te bereiden. Naast geweldige recepten geeft hij ook uitgebreide informatie over de verschillende rassen en de geschikte onderdelen van het rund.
Met aanstekelijk enthousiasme schrijft hij over zijn grote passie
– RUNDVLEES – en de gerechten komen dan ook recht uit het
hart: ze zijn ‘down-to-earth’, puur, smakelijk, werelds en vaak
eenvoudig te bereiden. Klassiekers als runderbouillon, carpaccio, steaks en hamburgers staan naast moderne restaurantgerechten en Italiaanse, Franse en Thaise specialiteiten.
JOHN TORODE is bekend als co-presentator en jurylid bij de BBC
hitserie Masterchef. Zijn restaurant Smiths of Smithfield in Londen is
razend populair. Wat veel mensen misschien niet weten is dat deze Australische chef voor één ingrediënt in het bijzonder een passie heeft – RUND.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
255
Laatste editie
01 juli 2009
Uitgeverij
Van Dishoeck
ISBN
9789047508328

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic