Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid

0

Als de hoofdpersoon de indiaan Running Deer ontmoet stelt hij voor om haar op te leiden in de Noord Amerikaanse traditie in de kunst van het bewust dromen. Dat is het begin van een fascinerend en waargebeurd avontuur.
In hartje Amsterdam ontwikkelt zich een thrillerachtig gevecht om het verkrijgen van het bewustzijn van de Tweede Werkelijkheid op weg naar het uiteindelijke doel: het bereiken van de totaliteit van het Zelf.
Dreamshield (Alysa Braceau, 1969) heeft een praktijk voor healing en geeft workshops over de kunst van het bewust (lucide) dromen. Meer informatie:www.dreamshield.nl
"Een bewonderenswaardige prestatie. Aan het eind, wanneer ze de 'totaliteit' bereikt zal de lezer haar verrukking delen."
Professor Stanley Krippner, Ph.D. Saybrook Universiteit (VS)
"Braceau is niet zomaar een naïeve voorbijganger die tijdens een retraite over sjamanisme struikelde. De dubbele rol van het vertellen van een goed verhaal en hoe je een goed verhaal van je zelf kunt maken is een onderdeel van deze literaire traditie. Joseph Campbell zou trots zijn geweest."
Paula R. Stiles, Innsmouth Free Press
Readers Favorite Award 2010
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
11 november 2008
Uitgeverij
Boekenbent
ISBN
9789085703280
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic