Safari naar de hel

16

Artikelen 2 Lijsten 1

Een jonge, net afgestudeerde jurist solliciteert bij een gerenommeerd internationaal advocatenkantoor en wordt vreemd genoeg aangenomen juist omdat hij tot nu toe zo weinig heeft gepresteerd. Hij wordt uitgezonden naar Afrika,waar hij van de ene raadselachtige situatie in de andere belandt. Ieder die met hem in contact komt vindt de dood. Als hij zijn kantoor belt om opheldering blijkt niemand hem daar nog te kennen.

Welke rol vervult hij in het dodelijke miljardenspel van corrupte machthebbers? Brengt hij het er levend af, achtergelaten in de tropenzon, tot zijn nek ingegraven in de aarde, de gieren in een steeds nauwer sluitende kring om hem heen?

Literaire thriller over de macht van het kwaad tegen de achtergrond van een huiveringwekkende realiteit.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
23 augustus 2013
Uitgeverij
Nederlandse Auteurs Uitgeverij
ISBN
9789082086706 , 9789082086713


Artikelen over Safari naar de hel

Eigenwijze selfpubbers #2
08 juli 2015 7 likes
Even bellen met... Nemon
22 december 2013
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Na een veelbelovend begin zakt het in als een pudding

door Anne Terwisscha op 12-02-2014

Safari naar de hel  begint  met een ijzersterke proloog: een man wordt tot zijn nek toe ingegraven, zodat hij niet bij machte is om de roofvogels te verjagen die boven zijn hoofd cirkelen en die het als eerste hapje op zijn ogen gemunt hebben.

De lezer volgt Barend Meuleman die tot zijn stomme verbazing mag solliciteren bij een Amsterdams advocatenkantoor. Als hij bij toeval degenen afluistert...


Lezersrecensies (2)

Rommelig

door: Elbert Grift 1 like
Een jonge jurist wordt tegen zijn verwachting in aangenomen bij een groot internationaal bedrijf, als hij bij zijn sollicitatiegesprek zit, wordt hij al deelgenoot van een vreemd gesprek. Snel nadat hij is aangenomen, moet hij naar Afrika toe om een project te begeleiden,maar hij tast over zijn...

door: Thomas_vdd 1 like
Het komt niet dagelijks (of elke nacht?) voor dat je aan een boek begonnen bent dat je niet meer weg kan leggen. Met Safari naar de Hel had ik dat.

Meesterlijke plot en spanningsopbouw en je leert daarbij ook nog eens een wereld kennen die anders voor je gesloten blijft. Dit moet iedereen lezen die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic