Sam Colt. Salvo

0

Spots 1
Spannende western in een filmische stijl

Sam Colt is zestien en werkt als koerier voor Pony Express. Op een avond belandt hij in Woodcreek, een zo goed als uitgestorven dorp. Net als
Archie, een rondtrekkende circusartiest. Die vervoert niet alleen zijn grizzlybeer, maar ook twee bewusteloze kinderen en een Apache-indiaan. Iedereen verdenkt de indiaan ervan de kinderen te hebben ontvoerd.

De sheriff besluit de indiaan per koets naar Sweet Valley te laten overbrengen voor zijn proces. Toevallig ook de richting die Sam Colt uitmoet. Een klein, kleurrijk gezelschap begint samen met Sam aan de lange tocht door de prairie. Voor ze het goed en wel beseffen, belanden ze in een hachelijk avontuur...

Bavo D'Hooghe schreef de thrillerreeks rond privé-detective Pat Somers en Salieri, het boek bij de tv-serie Sedes&Belli. Voor zijn debuut als jeugdauteur zoekt hij het avontuur op in het Wilde Westen en de kogels vliegen hem meteen om de oren! Door zijn filmische stijl waan je je in een Western.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
01 juli 2004
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059081093


Door lezers

YA Boekenweek 2015 / 'De 5 van...' Bavo Dhooge
24 maart 2015
  Meer artikelen
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic