Sam & Julia en het circus

5

Julia en haar moeder gaan in de grote vakantie met het circus mee. Julia schrijft in brieven aan Sam over hoe spannend dat wel niet is en over haar nieuwe vrienden Enrico de clown en Sylvana de trapezewerkster. Sam schrijft lange brieven terug, want thuis in het Muizenhuis valt natuurlijk ook heus genoeg te beleven. Sam & Julia en het circus is gebaseerd op een waar gebeurde geschiedenis. Karina reisde namelijk in haar jeugd écht mee met het circus. Iets waar veel kinderen alleen maar van kunnen dromen. Voor dit boek bouwde Karina onder meer de circustent en de woonwagens uit haar jeugd na, met dezelfde duizelingwekkende gedetailleerdheid die we kennen uit de eerdere boeken. Ook de circusposters, foto¿s en brieven uit haar persoonlijke archief zijn verkleind en zijn terug te vinden in dit boek.

Verschenen in
Serie
Het Muizenhuis (3)
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
67
Laatste editie
12 juni 2016
Uitgeverij
Rubinstein b.v.
ISBN
9789047614555
Bestel dit boek vanaf  €17,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Prachtig!

door: Jolanda 1 like
Na Sam en Julia, Sam en Julia in het theater en Sam en Julia op de kermis, vroegen mijn dochters ook om het laatste boek van Sam en Julia. En ook van dit boek genoten zij, net als ik. Sam en Julia zijn de beste vriendjes. Julia is heel eigenwijs en gaat altijd op avontuur. Sam is heel braaf, maar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic