Samen brood bakken

0

Lijsten 1
Brood bakken met kinderen is heerlijk: in 'Samen brood bakken' leren kinderen brood bakken op een ambachtelijke manier. Het boek begint met het beantwoorden van vragen als 'wat is meel?' en 'hoe wordt dit gemalen?'. De verschillende projecten die dan volgen - zoals voor je zuurdesem zorgen alsof het een huisdier is, het maken van een flesballon en je eigen graan verbouwen - brengen de belangrijkste principes van brood bakken tot leven! Tussen de stap voor stap te volgen recepten zitten onder andere tijgerbrood, zuurdesempannenkoeken en frambozenbolletjes!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
17 maart 2015
Uitgeverij
Becht
ISBN
9789023014546
Advertentie

Hebban recensie

Leuk boek voor mini-bakkers in dop

door Kitchen Table Happiness op 02-06-2015

“Mag ik ècht helemaal alleen een brood bakken?” vraagt mijn tienjarige dochter verbaasd. Niet dat ze nooit iets alleen mag doen in de keuken, maar volledig zelf een recept maken en dan ook nog brood is een primeur.
We hebben het boek Samen brood bakken eerst doorgelezen. Ondanks dat het bedoeld is om met kinderen te bakken, het is zeker geen kinderachtig boek. De eerste twintig pagina’s vertellen...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic