Samenspel

0

Dr. Liz Greene
Samenspel
Een astrologische gids voor het samenleven met anderen op een kleine planeet
Pagina's: 272
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 245 0
De psychologe Liz Greene beschrijft in Samenspel, een astrologische gids voor het samenleven met anderen op een kleine planeet door haar getoetste Jungiaanse opvattingen, en voegt hiermee inzichten en betekenissen toe aan het astrologisch begrippenkader. Hierdoor wint astrologie veel aan duidelijkheid. De uit de Jungiaanse school afkomstige begrippen zoals 'typenleer', 'projectietheorie', 'anima en animus tegenstelling' (vrouwbeeld en manbeeld tegenstelling - red.) en het hieruit voortvloeiende (seksuele) gedrag in een 'partnerschap', blijken zo goed in het astrologische begrippenkader te passen, dat de horoscoop als een wegenkaart gebruikt kan worden voor de talrijke onbekende of onbegrepen gebieden van de menselijke psyche.
Liz Greene geeft in Samenspel de lezer een duidelijk beeld van zijn gedrag in zijn relatie(s). Zij stelt zich hierbij opvallend tolerant en objectief op ten aanzien van menselijke 'zwakheden' en alles wat in het algemeen al snel 'vreemd' of 'abnormaal' wordt gevonden.
Samenspel zal daarom voor velen een openbaring - soms zelfs een opluchting - zijn. Dit zeer verhelderende werk van Liz Greene kan ons niet alleen verlossen van schuldgevoelens over relatieproblemen, maar kan ons ook de weg wijzen naar een relatie waarin wij ons prettig en veilig voelen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
10 juni 2009
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782450 , 9789463315005

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic