Sammie Stokvis en de pink van Pompirios

0

Sammie Stokvis en de pink van Pompirios
Karel Verleyen
Sammie heeft er genoeg van. Hij wil helemaal geen held meer zijn. En hij heeft beslist geen zin in een nieuw avontuur na zijn overwinning op Flatulus, de vorst van de wind en de storm. Maar de vloek van zijn voorvader, piraat Sjarel Stokvis, zorgt nog altijd voor heel wat onheil…Van het magische juweel dat Sjarel eeuwen geleden roofde, ontbreken nog vier stenen. Zolang Sammie die niet vindt, blijft de wereld in gevaar!
Voor Sammie het goed en wel beseft, wordt hij opnieuw uitgedaagd. Deze keer door Pompirios, de wrede vorst van het water. Die maakt het Sammie en zijn vrienden knap lastig. Vreselijke stortbuien en zeestromingen teisteren hun piratenboot de Schele Schelvis. Pompirios heeft nog een troef: hij krijgt de hulp van enkele meedogenloze, magische bondgenoten om de wereld onder water te zetten.
Karel Verleyen en Sammie Stokvis gaan een gevecht aan op leven en dood in een raadselachtige wereld vol fantastische dieren en magische wezens. Jan Bosschaert strijdt dapper mee met potlood en penseel. Ga op het puntje van je stoel zitten. Duik meteen in dit verhaal. Kijk uit, want de spanning is te snijden…
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
188
Laatste editie
02 oktober 2003
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059080744
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic