Sammy krijgt pleegouders

,

1

De mama van Sammy moet alles alleen regelen en ook werk zoeken. Voor Sammy zorgen lukt haar even niet. Voor een tijdje gaat Sammy in de week bij Frank, Roos en hun dochter Silke wonen. Sammy moet eerst erg wennen, maar daarna voelt hij zich niet alleen bij zijn mama, maar ook bij zijn pleeggezin thuis. Een helder informatief prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar die als pleegkind of als pleegzus of -broer met pleegzorg te maken krijgen. Met achter in het boek nuttige informatie voor (pleeg)ouders, leerkrachten en hulpverleners die meer willen weten over pleegzorg en hoe ze erover kunnen praten.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
04 mei 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044823936

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Sammy krijgt pleegouders 4+

door: Lmcmr 1 like
De bijdehand serie van Clavis Books omvat kleurrijke prentenboeken met moeilijke thema's die kinderen, ouders en opvoeders in staat stellen om het thema bespreekbaar te maken. Zoals de titel al doet vermoeden gaat dit prentenboek over het thema pleegouders. "De mama van Sammy moet alles alleen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic