Sarah en Noah Verhuizen naar Australië

0

Sarah en Noah zijn twee kinderen (zus en broertje) die iets bijzonders meemaken: ze gaan verhuizen naar Australië! Dat doen ze voor het werk van hun papa. Na een wilde vlucht komen ze aan in de wereldstad Sydney. Daar krijgen ze te maken met een nieuwe school en heel warm weer. Gelukkig maken ze snel vriendjes waar ze de leukste avonturen mee beleven!

Een boek vol verhalen over de belevenissen van de familie Jansen. Sarah en Noah Jansen gaan verhuizen naar Australië. Dat doen ze voor het werk van hun vader. De kinderen kunnen er snel hun draai vinden en beleven de leukste avonturen samen met hun vriendjes, vriendinnetjes en hun kleine zusje Zoë.

De verhalen zijn vanuit het kind-perspectief geschreven waardoor de kinderen zich goed met Sarah en Noah kunnen identificeren. Door de kleurig vormgegeven illustraties worden de verhalen nog realistischer en aantrekkelijker voor de kinderen. Het boek is geschreven door Anouk Hosman, leerkracht basisonderwijs en eigenaresse van Dutch for Kids. Door de jaren heen heeft ze waargebeurde verhalen van kinderen verzameld en deze gekoppeld aan de fictieve hoofdpersonen Sarah, Noah en Zoë Jansen.

Voorlezen kan vanaf circa 4 jaar, uw kind kan het boek vanaf circa 8 jaar zelf lezen
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
19 mei 2015
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
ISBN
9789082317916

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic