Sarin

3

Als de journalist Bob Berger de laatste hand legt aan een opzienbarend artikel over een geheime deal van de gemeente met een projectontwikkelaar, krijgt hij bezoek van zijn jeugdvriendin. Zij vertelt een merkwaardig verhaal over de vrouw van de directeur van DCI, de Dutch Chemical Industry, die op Kreta is vermoord. Berger besluit op onderzoek uit te gaan.

Hij komt op het spoor van geheimzinnige transporten uit de kelders van DCI. Wat gebeurt er in de chemische fabriek? Heeft het iets te maken met het ongeluk van tien jaar geleden waarbij twee monteurs omkwamen? Het spoor lijkt dood te lopen, totdat Berger erachter komt dat er verdachte ladingen in het holst van de nacht worden overgebracht naar de kade. Te laat realiseert hij zich dat hij midden in de voorbereiding zit van een terroristische aanslag.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Kind & Jeugd
Laatste editie
25 oktober 2002
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN

Lezersrecensies (2)

Van de Kuifje-soort

door: Lieve Vandervelde-4540 1 like
Sarin begint veelbelovend met een ongeluk in een chemische fabriek en een terroristische aanslag. Het boek leest vlot. Het tempo is hoog. De hoofdfiguur vind ik niet geloofwaardig. Hij is een journalist van de Kuifje-soort die allemaal vriendjes heeft die hem helpen. Na de spectaculaire ontknoping...

door: H.van Hoof-213 1 like
Een verhaal van deze tijd, makkelijk in te leven en te begrijpen. Een perfecte weergave van doofpot politiek, wat er zoal speelt rondom
zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Een boek om in een keer uit te lezen.


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic