Satan in de polder

1

Maurits Robbers wordt dood aangetroffen in een sloot nabij de snelweg en de afslag naar Dunder. Is hij het slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Van de automobilist die het dodelijke ongeluk kan hebben veroorzaakt, ontbreekt ieders spoor. Het is zelfs mogelijk dat Robbers het doelwit is geweest van een aanslag. Maar waarom dan?
Op slag dient zich een lange rij verdachten aan, allen afkomstig uit de directe omgeving.
Dwars door dit gezelschap sinistere personages heen loopt telkens het meisje Lisa. Zij beschikt over het merkwaardige talent steeds op de plekken des onheils te belanden.
Vaardig en met veel gevoel voor suspense haalt Corine Kisling in haar roman, die zowel een thriller als een zedenschets is, langzaam het snoer aan waarin zij haar romanfiguren (en de lezer!) gevangen houdt.
De oplossing van de moord lijkt uiteindelijk eenvoudiger dan men had durven denken. Maar als niemand het meer verwacht, haalt Kisling nog één keer uit voor een apotheose die letterlijk naar adem doet snakken.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
28 april 2011
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
ISBN
9789029525978 , 9789029577021 , 9789029577021
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic