Schaduw over lancaster county

7

Anna Bailey dacht dat ze haar traumatische Amish jeugd achter zich had gelaten: met een valse naam heeft ze een nieuw leven opgebouwd, ver weg van Lancaster County. Tot nu.

Wanneer haar schoonzus smeekt om hulp nu haar man wordt vermist, voelt Anna zich verplicht haar broer te zoeken. Ze ontdekt dat het eenvoudige boerenleven van haar familie slechts de dekmantel is voor een hightech topgeheim rondom DNA-onderzoek… en moet al snel vrezen voor haar eigen leven.

Intelligente en razend knap geschreven Amish-thriller

Mindy Starns Clark schrijft naast spannende romans ook toneelstukken, musicals en informatieve boeken. De voormalige zangeres en komiek woont met haar man en tienerdochters in de Verenigde Staten. Haar website is: www.mindystarnsclark.com.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Lia van Aken
Laatste editie
14 april 2010
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029719681
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Gea

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Dit boek uitgelezen en ik heb er een beetje gemengde gevoelens over. Het boek was op zich erg spannend alleen vond ik de schrijfstijl een beetje irritant. Dat een auteur gelovig is is tot daar aan toe maar om dit allemaal in het boek mee te nemen. Je kunt het een beetje vergelijken met een boek met...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic