Schaduwkant

24

Het mooie Whidbey Island lijkt een idyllische plek, maar niets is wat het lijkt…

De eerste brand was wellicht nog een ongeluk, maar hoe zit het met de tweede? En de derde, waarbij iemand om het leven kwam? Becca King en haar vrienden vragen zich af of een van de nieuwkomers op het eiland achter de gruweldaden zit. Is het de broer van Isis Martin, Aidan, die op een school voor moeilijk hanteerbare jongeren zit? Of is het Parker Natalia, een getalenteerd muzikant die om onduidelijke redenen door zijn medebandleden uit zijn band is gezet?

Intussen is Becca druk bezig haar bijzondere fluistergaven te ontwikkelen, waarbij ze aangemoedigd wordt door de eveneens paranormaal begaafde Diana Kinsale.

Wanneer haar foto per ongeluk opduikt op internet, sluit het net rond Becca zich, en alles wat ze dacht te weten over haar verleden en haar toekomst dreigt op te gaan in vlammen.
Verschenen in
Serie
Het fluistereiland (3)
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
17 februari 2015
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789022999820 , 9789044961300
Bestel dit boek vanaf  €15,00 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,19 bijHebban recensie

Sterke personages, zwak plot

door Freya Sixma op 26-06-2015

In februari 2015 kwam Schaduwkant, het derde deel in de serie ‘Het Fluistereiland’, uit. Elizabeth George, die geroemd wordt om haar thrillers over Inspecteur Lynley, vervolgt in dit boek het verhaal van Becca King. Becca is in staat flarden van de gedachten van anderen op te vangen, zogenaamde fluisteringen. Na het horen van de fluisteringen van haar stiefvader waarin hij een moord bekend,...


Lezersrecensies (1)

Vlot boeiend deel

1 like
opnieuw een vlot lezend deel in deze reeks. Laat dat vierde deel maar op de wereld los Elizabeth!!! Ik wil nu wel eens weten of Becca haar mama terug vindt. Derrick die zijn zus terugvindt, ben benieuwd hoe die verhaallijn zal uitgewerkt worden

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic