Schaduwrecht

1

Op het dorpspleintje van Gasselt vindt de politie een man met zijn handen vastgespijkerd aan een houten kiosk. Rechercheur Meinders breekt zijn hoofd over het briefje dat bij het slachtoffer is gevonden, en is ondertekend door De Schaduwrechter. Dan volgt er nog een slachtoffer bij wie zo'n zelfde briefje gevonden wordt. De motivatie van de dader is nu duidelijk; deze mensen ontliepen hun verdiende straf in het Nederlandse rechtssysteem. Meinders staat voor de opgave om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen.
In deze arena gaat Ties Vredeling op zoek naar zijn verdwenen broer Hans. Zijn ex-vrouw Chany, die nu met Hans getrouwd is, beweert dat zij door de telefoon heeft gehoord dat Hans werd vermoord. Ties komt erachter dat zijn broer een geheim project op het spoor was. Samen met Chany volgt hij de aanwijzingen die Hans in zijn laatste verblijfplaats heeft achtergelaten. Pas als ze beseffen waar ze in terechtgekomen zijn, begrijpen ze dat er geen weg terug is.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
405
Laatste editie
09 mei 2016
Uitgeverij
Versluijsen
ISBN
9789090295701

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,90
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,90
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic