Scherp

51

Artikelen 4 Lijsten 1

In de thriller Scherp wordt vlak bij het huis van patholoog-anatoom Kay Scarpetta een leraar doodgeschoten. Scarpetta gaat meteen naar het plaats delict. Het blijkt om een precisieschot van veraf te gaan. Niemand heeft iets gezien of gehoord. En zo begint de jacht op een seriemoordenaar. Het enige wat hij achterlaat zijn stukjes koper, de slachtoffers lijken niets met elkaar gemeen te hebben. Pas veel later stuit Scarpetta op het schokkende bewijs dat Lucy, haar nichtje, met de moorden te maken heeft.

Verschenen in
Serie
Kay Scarpetta (22)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
06 februari 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566983 , 9789024566990


Artikelen over Scherp

Patricia Cornwell naar Nederland?
30 juni 2015 2 likes
Aanklager in Bestseller 60
04 februari 2015
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Onnodig gekwebbel en ongeloofwaardige plot

op 13-02-2015

Er zijn sporters die op hun hoogtepunt stoppen en er zijn sporters die hun carrière zolang rekken dat alle glans van hun eerdere prestaties is verdwenen. Als Patricia Cornwell sporter zou zijn geweest dan zou zij ongetwijfeld tot die tweede groep hebben behoord, in ieder geval voor zover het de serie over Kay Scarpetta betreft.

Deel 22, getiteld Scherp, begint op een manier die in een sentimentele...


Lezersrecensies (3)

Te veel bla bla om niets!

door: Chrisje 1 like
De schrijfster geeft teveel details mee waar de lezer weinig aan heeft. Heb hem toch uitgelezen, maar ik bleef met dat gevoel zitten van "ok, dat was het dan!!!"
ebook

Het ideale moment om waardig afscheid te nemen van Kay, Lucy, Benton en Marino ?

door: Koen Chevalier 1 reactie 1 like
Is er nog een plaatsje voor Kay Scarpetta in het huidige thrillerlandschap ? 25 jaar geleden werd dit personage geïntroduceerd door Patricia Cornwell en recent verscheen met 'Scherp' het inmiddels 22ste (!) deel uit deze serie. Een serie die in de beginjaren enthousiast werd onthaald, maar na...

Niet goed, niet slecht

door: Lisette Woest-Appeldoorn 1 like
Duidelijk niet haar beste boek, maar ook niet haar slechtste, maar ik ben het helaas eens dat de boeken duidelijk aan kwaliteit hebben ingeboet. Uitstekende boeken tot goed vind ik haar boeken tot aan Dodenrol. Die vind ik echt slecht. Vanaf Scarpetta had ik het idee dat ze weer een beetje de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic