Scherprechter

8

Zara en Tim komen terecht op de enige autoweg waar niemand de maximumsnelheid durft te overschrijden.

Kirk Darwins beste vriend heet Joe Perry. Dat beweert iedereen in Kirks omgeving. Zelf echter heeft hij nog nooit van deze Joe gehoord.

Rond middernacht staat onverwacht een jonge vrouw op de stoep bij Richard Hawthorne. Ze is van het zonderlinge koeriersbedrijf Late Leveringen en eist met geweld een levering.

Bobs vriendin Susie is een dag kwijt ze kan zich niet herinneren waar ze is geweest. Maar waar dat ook was, Bob komt er algauw achter dat niet zijn Susie is teruggekeerd.

Sebastian is helemaal in zijn sas met zijn nieuwe autonavigatiesysteem. Tot hij in de gaten krijgt waar het hem naartoe brengt.

Wat is de lugubere nalatenschap van de raadselachtige Keith Gallagher?

Tien ijzingwekkend spannende verhalen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
22 september 2007
Uitgeverij
Lance B.V.
ISBN
9789088530050
Advertentie

Hebban recensie

    Jean-Paul Colin Hebban Recensent

Een tekort aan ruwe diamanten

door Jean-Paul Colin op 02-01-2008

Voor vreemde gebeurtenissen is er vrijwel altijd een plausibele verklaring. Jack Lance, ook wel de ‘Nederlandse Stephen King’ genoemd, laat dit gegeven niet onberoerd. Zijn boeken worden dan ook gekenmerkt door hun bovennatuurlijke karakter met verrassende afloop. Lance’ oeuvre is zeer divers; van spannende romans en verhalenbundels tot een trilogie met waargebeurde verhalen. Onlangs verscheen...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic