Schuld

93

Top25's 1

Op dat moment ziet ze haar. Evi. Ook al staat ze buiten, er lijkt opeens maar heel weinig zuurstof in haar omgeving te zijn. Zoë staart naar het groepje, maar het beeld trilt voor haar ogen, als hitte boven het asfalt. Haar huid lijkt strak getrokken te worden, haar armen en benen voelen slap aan en haar hart bonst als een vuisten tegen haar ribbenkast. Pas als het meisje zich omdraait, wordt de betovering verbroken. Het is Evi niet. Natuurlijk is het Evi niet, hoe zou het Evi kunnen zijn? De eerste dag van het nieuwe schooljaar. De dertienjarige Zoë is in de vakantie verhuisd en komt op een nieuwe school. Zoë is paranormaal begaafd. Dat wil zeggen dat ze met de geesten van overleden mensen kan praten en soms flitsen uit de toekomst voor zich ziet. Zo heeft ze ook voorvoeld dat haar hartsvriendin Evi iets zou overkomen. Niemand wilde haar geloven totdat er werkelijk iets met Evi gebeurde. Zoë voelt zich schuldig. Maar had ze het kunnen voorkomen?

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
31 december 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
ISBN
9789056379766 , 9789047751090

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (5)

Schuld...

door: Saskia 1 like
Schuld is een jeugdboek, maar zeker goed en makkelijk leesbaar voor de volwassenen. Een boek wat gaat over de paranormale gave van Zoë, maar wat totaal niet storend en overheersend is, vind ik. Het leest als een trein en is weer heerlijk vlot geschreven door Simone van der Vlugt!

Recensie Schuld

door: jcdlwvr 1 like
Dit boek heb je in no-time uit. Het is heel vlot geschreven en het onderwerp boeit me. Het is natuurlijk een jeugdboek, maar dat stoorde me helemaal niet.

Recensie Schuld

door: Saskia Nobels 1 like
Door de lekkere vlotte schrijfstijl van Simone heb ik dit boek in een ruk uitgelezen, leuk onderwerp ook. Wel echt een boek voor de jeugd vind ik hoewel veel volwassenen dit boek ook wel zullen waarderen. Voor mij was dit een lekker tussendoortje.

Recensie Schuld

door: Mieke Piersma 1 like
In het genre 'jeugdboek' een prachtig exemplaar. Een mooi boek met een lekkere schrijfstijl, waardoor je dit boek in één adem uitleest. Ondanks dat het leesvoer is voor jeugdigen, heb ik me prima vermaakt. Heel toegankelijk ook voor de wat ouderen. Als je deze deel 1 gelezen hebt is het een...

Recensie Schuld

door: Plien 1 like
Ik was benieuwd naar deze jeugdroman van Simone van de Vlugt en ze stelt me zeker niet teleur. Natuurlijk niet zo spannend als haar andere boeken, maar zeker net zo boeiend. Lekker geschreven, zodat je het in één ruk uitleest.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic