Scrabble man

7

Benny Benito is dé ster van Hollywood, de man die in dé filmhit gestalte gaf aan de seriemoordenaar uit de seventies, Scrabble Man. Maar Benny wil zich voortaan toeleggen op komedies. Foutje. Zijn laatste film bracht nul komma nul op en nu zijn een paar mensen kwaad, zeg maar, pissed. Zoals zijn vrouw Sandy, die aanpapt met Benny's agent, Carlos. Of zoals Yuri The Fury, een Russische investeerder van de recente miskleun.

Tot overmaat van ramp wordt Benny ook nog eens gegijzeld door twee mannen met eigen filmplannen. Clint Wilson wil met zijn zwarte buddy Cody duidelijk maken dat hij als twee druppels water op Benny Benito lijkt en als lookalike heel wat klusjes kan opknappen. Benny moet de rol van zijn leven spelen om zijn leven te redden. Maar kan de lookalike ook ingeschakeld worden als boksbal voor een razende Rus die als wederdienst eist dat zijn liefje de hoofdrol speelt in de volgende Benny Benito-film? Ondertussen heeft ook de echte Scrabble Man weer inspiratie gevonden om te gaan moorden...

http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/scrabble-man
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
16 maart 2015
Uitgeverij
Houtekiet
ISBN
9789022326053 , 9789460411557 , 9789089243249 , 9789089245342

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Scrabble man is een tweeslachtig boek geworden

door Eric Diepvens op 02-04-2011

waarvan de breuk zich ongeveer net in de helft van het verhaal voordoet. ,De, in 1973 geboren, Gentse broodschrijver Bavo Dhooge publiceerde zijn eerste boek Spaghetti in 2001. Een jaar later zag zijn spannende debuut SMAK het daglicht. Vandaag, amper tien jaar later, prijken er zestig titels op zijn biografie. Naast de befaamde titels die steevast beginnen met de letter S, zitten er ook...

Lezersrecensies (1)

door: Cees van Rhienen 1 like
Een verhaal dat brandt als nat hout!

Scrabble Man is een heel ander boek geworden als ik van Bavo Dhooge gewend ben. De meeste verhalen van Dhooge brengen me wel leesplezier maar dat kan ik van Scrabble man helaas niet zeggen.
Het verhaal loopt langs de levenslijn van de filmster Benny Benito, die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic